Dream Believers

Engelsk Norsk flag

Shownews

Her kan du følge Shakira og Adore på utstillinger.

Follow Shakira and Adore at cat shows here


Shakira


Adore


Bildegalleri

Bilder av Shakira/Photos of Shakira

Bilder av Adore/Photos of Adore


Gjestebok/ Guestbook:

Besøk min gjestebok/Visit my guestbook

Velkommen til Dream Believers Colourpoints!

Jeg heter Ann-Renée Degnes og jeg bor i Oslo. I 1977 anskaffet mamma (Jorunn Vik) seg sin første colourpoint perser og i løpet av barndomsårene kom det stadig flere colourpointere i huset.

Min første katt var barnebarn etter Nova som var mamma's første colourpoint. Hun ble oppkalt etter Justine i Tornefuglene, og til hverdags lød hun navnet Jusi. Hun forsvant dessverre i løse luften en dag i løpet av en ferietur i Nord-Norge. Vi fant henne aldri og vi vet ikke ut hva som skjedde med henne. Det er nok lite trolig at hun forsvant frivillig for hun hadde da en kattunge - Shan på 4-5 måneder.

Shan ble mammas katt og bodde sitt gode liv på Ørje til han ble 13 år gammel. Jeg reiste utenlands og etter endt skolegang og jobb, var det på tide å anskaffe meg en colourpoint igjen.

En maidag i 1999 kom Traviata inn i mitt liv. En liten nydelig blåskilpadde tabbymasket jente.Jeg fikk henne på fôravtale av oppdretter Arnhild Markussen - Maomar. En egenrådig og kosete hjerteknuser. Traviata døde dessverre av nyresvikt i januar 2009 - 10 dager før hun fylte 10 år.

I november 2008 kom lille Day Dream Believer - Daisy inn i mitt liv. Henne kjøpte jeg av oppdretter Bjørg Vik - Supergranny. En skjønn bruntabbymasket jente som dessverre døde av akutt blodforgiftning i februar 2009 - en dag før hun fylte 7 måneder. Utrolig trist!!

Jeg har nå to katter - Shakira og hennes datter Adore. Les mer på "mine katter".

Shakira og meg

Til toppen

© Dream Believers 2009 - Webmaster Ann-Renée Degnes.

Last updated the 2nd of February 2015.